Ce este Webstock?

Webstock 2012 Live

Webstock pentru noi inseamna 2 lucruri: conferinte si premii.

Webstock 2012 “va aduce un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din zona digitala, social media, advertising si web, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu.”

Adica vom avea o zi intreaga de conferinte pe teme precum SM, blogging sau mobile, la finalul careia vom asista la premierea celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Totul se va termina apoi cu un mare party.

Din pacate, in acest an n-am mai participat la Awards. Anul trecut insa, am castigat locul 3 la Publishing cu proiectul nostru de suflet Comunitate Foto.

Toti cei care lucreaza in online / digital stiu probabil deja ce este Webstock, asa ca ramane sa ne vedem acolo! Gasiti programul pe site.

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+ 

Comments are closed.