Biloxi Blues pentru o seara relaxanta

Din categoria culturale, va recomandam piesa Biloxi Blues, scrisa de Neil Simon, regizata de Iarina Damian, avandu-i in distributie, printre altii, pe Tudor Chirila si pe Paul Ipate (poate il stiti din reclamele la Vodafone).

S-a jucat aseara la Palatul National al Copiilor, dar avand in vedere ca se tot joaca inca din 2006, cu un succes extraordinar, aveti mari sanse sa o prindeti intr-o reprezentatie viitoare.

Regizoarea spune despre spectacol: “Nu-i gasesc niciun cusur, este viu si adevarat, este plin de umor, dar si de nostalgie. Actorii sunt strasnici, s-au maturizat in rolurile lor si parca sunt din ce in ce mai talentati.

Noi spunem asa: 2 ore si jumatate de comedie savuroasa care treateaza cu delicatete un subiect sensibil – drama militarilor americani din cel de-al doilea Razboi Mondial. Cele 7 personaje masculine, fiecare cu individualitate puternica, alcatuiesc un mix bun, iar interactiunile si replicile schimbate sunt memorabile. Personajul favorit: soldatul Epstein – condamnat la inteligenta…

Nici filmul nu e de neglijat! Singura diferenta este ca in film toate replicile sunt rostite mai calm, fara tipete prea multe.

Asadar, va recomandam cu caldura sa urmariti cand se mai joaca piesa si sa nu o ratati! Multumim frumos Elena pentru invitatie!

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+ 

  • Roxana Olaru

    Asa sa faci 🙂

  • Ma bucur mult ca ti-a placut. Data viitoare o sa ajung si eu. 🙂