Gala Premiilor E-commerce, VII

“Pentru al 7-lea an consecutiv, dam Cezarului ce-i al Cezarului!” – asa incepe anuntul pentru ce-a de-a 7-a editie a Premiilor E-commerce din Ro – gala de premiere are loc maine, 30 octombrie, la Crystal Palace Ballrooms. Evenimentele incep cu o conferinta, de la orele 13.00 si se incheie la 21.45 cu un party la care vor canta cei de la StereoBites.

La conferinta se va discuta despre ultimele tendinte in comertul electronic, trend-uri, cifre si statistici de piata. De asemenea, se vor prezenta rezultatele sondajului Voice of Customer, derulat pe magazinele online inscrise in competitie. Printre vorbitori, ii enumeram pe: Grzegorz Wojcik, Liviu Taloi, Bogdan Manolea, Radu Vilceanu si multi altii. Vom avea ocazia sa ii vedem si pe Dan Puric si Compania de Teatru Passe-Partout.

Dupa conferinta, la gala de premiere se vor acorda 3 categorii de premii:

  • premiile magazinelor online, in functie de votul juriului
  • premiile bancilor, in baza statisticilor RomCard
  • premiile proprietare GPeC – acordate actorilor din industrie cu rezultate notabile in ultimul an

Anul acesta suntem bucurosi ca avem si noi 2 magazine online inscrise in competitie: Ghilotine de Hartie si IQmag. Le tinem pumnii!

Ca in fiecare an, GPeC se desfasoara pe parcursul a mai multe luni, incepand din aprilie, cu inscrierea magazinelor. Apoi sunt 2 etape de jurizare, in care proprietarii isi pot imbunatati considerabil afacerea online. Totul culmina cu o festivitate de premiere si cu adjudecarea trofeului GPeC!

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+