Open Connect, faţă în faţă

Ce faceti voi, antreprenori si oameni cu idei marete, joi dimineata? Nu v-ar placea sa va beti cafeaua in fiecare saptamana alaturi de alti antreprenori si oameni cu idei marete?

Haideti la Open Connect!

De vreo 7 saptamani, la Starbucks Vitan, ne intalnim la ora 9.30, ne cunoastem, vorbim si dezbatem o multime de subiecte si idei de proiecte extrem de interesante. Programul saptamanal decurge cam asa:

  • Dragos ne ureaza bun venit!
  • Fiecare participant se prezinta in aprox 30 de secunde
  • Cei 4 curajosi si bravi ai saptamanii isi prezinta o idee de business / proiect, printr-un pitch de maxim 1 minut
  • Vorbim, network-uim, dezbatem, terminam cafeaua si plecam de la Starbucks cu minim 4 idei interesante la care sa ne gandim

Aveti proiecte in plan si vreti feedback de calitate? Va doriti sa intalniti oameni extraordinari, cu povesti deosebite, care sa va inspire? Atunci haideti si voi la Open Connect. Urmatoarea intalnire, cea cu numarul 7, se tine maine, pe 11 octombrie. Ne vedem pe acolo!

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+