Mobile:Next-2014 – The internet of mobile things

In perioada 3-5 aprilie 2014, la Ramada Nord Hotel se desfasoara Mobile: Next 2014 un eveniment de prestigiu in domeniu, care adreseaza oportunitatile si provocarile ce pot aparea intr-o lume tot mai conectata pe mediile mobile. Practic, prin intermediul telefoanelor inteligente sau al tabletelor, putem ramane intotdeauna “in retea” – situatie care aduce avantaje si dezavantaje.

Ce se va intampla la eveniment? O serie de traineri si speakeri romani si de peste hotare vor dezbate o multime de subiecte de interes, inclusiv pe partea de securitate sau monetizare. De asemenea, vor exista o serie de workshopuri, de mobile gaming, iOS coding, etc.

Mobile:Next 2014

Programul complet il puteti vedea aici!

Avem la dispozitie pentru voi o invitatie pentru ziua de conferinte pe 3 aprilie, pe care va invit sa o castigati postand un comentariu la acest articol, in care sa ne spuneti cum anume s-a schimbat viata voastra in ultimii 2 ani, datorita influentei mediilor mobile. Asteptam cu interes comentariile voastre pana vineri, 28 martie, ora 10:00 AM.

 

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+ 

  • bestwebimage

    Congrats George! You win 🙂

  • George

    Totul :)) Plecand de la accesul din ce in ce mai simplu la informatie prin intermediul mobile, aplicatii noi de care ne-am tot bucurat ca useri, cat si pe parte de advertising optimizat pentru mediile mobile (website-uri responsive, mobile optimized ads, etc ) si noi orizonturi de dezvoltare aplicatii 🙂