Cum pot ajunge la Webstock2015?

Dupa cum am promis, este momentul sa oferim o invitatie la Webstock unuia dintre voi.  Este o dimineata norocoasa pentru Andra Croitoriu, care va merge la cea mai mare conferinta de Social Media. Felicitari, Andra!

Castigatorul a fost ales prin intermediul platformei http://random-ize.com.

 

Daca nu ai cerut deja invitatie, mai ai o sansa! Iti oferim noi o invitatie gratuita! Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu in care ne spui de ce vrei sa vii la Webstock anul acesta! Tragem la sorti maine dimineata la ora 10:00! 

Ce este Webstock? Doar cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania, organizata pentru al optulea an consecutiv, de echipa Evensys. Dupa cum poate ati auzit, evenimentul este impartit in 2: conferinte si premii.

Dintre vorbitorii de anul acesta, ii amintim pe: Andrei Rosu – romanul care a finalizat Enduroman Arch to Arch, Michele Grassi – General Manager Enel, Crenguta Rosu – Managing Partner DC Communication si multi altii. Ii puteti vedea direct pe site!

Ne vedem vineri!

 

Roxana este Partener si Marketing Manager la Best Web Image – o echipa “mica” dar “voinica” de oameni talentati care fac web development si web design. De peste 3 ani, ea se ingrijeste de imaginea companiei, pastrand legaturi durabile cu peste 100 de clienti si colaboratori.

Facebook LinkedIn Google+ 

 • Felicitari, Andra! Dupa cum ai mentionat si tu in comentariu, speram sa te intorci de la Webstock cu cat mai multe idei si informatii utile!

 • Andra Croitoriu

  In fiecare an, Webstock este locul unde cei mai buni oameni din domeniu prezinta cele mai creative si de succes campanii si proiecte in care sunt implicati. Este evenimentul de unde pleci plin de idei noi si energie creativa si care te face sa astepti cu entuziasm urmatoarea editie. Vreau sa particip la Webstock pentru a afla ultimele tendinte din mediul online si pentru a intalni oameni pasionati de ceea ce fac care devin sursa de inspiratie pentru cei din jur.

 • Mihaela

  Imi doresc sa particip la acest eveniment pentru a putea fi la zi cu noutatile din Social Media. Din pacate taskurile de birou nu-mi permit sa ma informez prea mult, iar mediul digital este unul dinamic.

 • Alexandra Duică

  Imi doresc tare mult această invitație deoarece nu am mai fost la Webstock până acum și sunt foarte curioasă să văd care e atmosfera, dar și să aflu care noutățile din acest domeniu și să cunosc oameni faini:-D

 • Roxana Olaru

  Va asteptam comentariile 🙂