Cine?

Bine ati venit! 

Pentru voi, aici defileaza articole pe diverse teme din online: IT, Web Development/Design, Comunicare, Social Media, Fotografie, etc.

Pentru noi, acesta este coltisorul din cloud rezervat exercitiilor editoriale. Scriem multe pe blog, ne imbracam parerile in cuvinte si le comentam cu voi.

Design. Code. Launch!

Foto: Valentin Dilta * www.valentindilta.ro

Foto: Valentin Dilta * www.valentindilta.ro

 • Bună ziua Roxana,
  Imi face plăcere să-ți scriu și să te invit în calitate de blogger la prima ediție Meet Magento România, eveniment despre business, comerț online și Magento development, care va avea loc în data de 13 Septembrie 2014, la Grand Hotel Napoca.
  Despre Meet Magento – ro. meet-magento. com
  – În 2014 evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume, incluzând US, Rusia, Germania, Italia, Spania și Brazilia
  – Meet Magento este un eveniment anual axat pe comerțul online și platforma Magento la nivel de țară
  – Meet Magento este un eveniment orientat înspre afaceri și ajută furnizorii de servicii să se infiltreze pe piețele lor prin interacțiunea cu developerii și alți actori din ecosistemul Magento
  Împreună cu cei peste 300 de participanți – developeri, owneri de magazine și furnizori de servicii – vei avea acces în cadrul evenimentului la cele mai noi informații despre platforma Magento și eCommerce din partea unor profesioniști valoroși din ecosistemul Magento.
  Poți vedea agenda aici: ro. meet-magento. com/ agenda/